Inschrijving 8e Appelternkwis van start

Op zaterdag 25 november presenteert Stichting Kom naar de Kern voor de 8e keer de Appelternkwis! Een supergezellige dorpsavond in dorpshuis De Schuur, waar in teamverband gestreden gaat worden om de eer en om de KAT: de Ken Appeltern Trofee! Daarnaast zijn er door de deelnemende teams weer prijzen te winnen voor originaliteit en mooiste uitdossing. Rond de klok van 23.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt en eindigt de avond met een gezellige afterparty m.m.v. DJ Geert.

Net zoals vorig jaar, verloopt het stemmen weer via mobiele telefoons en/of tablets. Zorg er dus voor dat je per team een goede telefoon/tablet tot je beschikking hebt om de vragen te kunnen beantwoorden.

Aangezien het 30-jarig jubileum van stichting Kom naar de Kern in Appeltern dit jaar het thema van de kwis is, krijgen alle teams de opdracht om een ludiek cadeau mee te nemen voor de jubilerende stichting. Dit cadeau dient op de kwisdag te worden meegebracht. Met dit cadeau zijn extra punten te verdienen voor de kwis!

Het inschrijfformulier kun je downloaden via deze link. Inleveren bij Vince van Ooijen, vd Capellenstraat 34 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De inschrijving sluit 11 november. Het inschrijfgeld à € 20,00 per team vóór 18 november overmaken naar NL81 RABO 0103207082 t.n.v. Kom naar de Kern o.v.v. teamnaam + Appelternkwis 2023. De Appelternkwis vindt plaats op zaterdag 25 november in dorpshuis De Schuur, aanvang 20.00 uur.

Stichting Kom naar de Kern - Appelternkwis
www.mooi-appeltern.nl (knop Evenementen)

appelternkwis 2022 winnaars

Foto: Winnend team 2022: Ons moeder zeej nog...

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal