17 augustus ZIG live vanuit Appeltern!

Aanstaande vrijdag 17 augustus is het dan zover: Zomer in Gelderland vanaf het speelterrein aan de Van der Capellenstraat in Appeltern! Deze bijzondere dag wordt ‘s morgens om 07.20 uur door Dolf Mulders op Radio Gelderland geopend met een promotiepraatje over ons dorp. Om 09.20 uur ontvangt team Appeltern de opdracht, die het die dag met hulp van een grote achterban moet volbrengen.

Om 13.00 uur is de start van het live Radiopodium. Diverse dorpsgenoten komen vertellen over Appeltern, er is een Nederlands kampioene paardrijden en er wordt live gezongen. Voor aanvang van de Tv-uitzending moet er voor een goede score om 18.00 uur minimaal 300 man publiek op de opnameplek staan! Zorg dus dat je erbij bent en breng je familie en vrienden mee! Meteen daarna begint de live-uitzending vanuit Appeltern op TV Gelderland.

Na afloop is er nog een gezellige afterparty, met o.a. de trekking van de loterij. Hier zijn prachtige prijzen te winnen, die door tal van ondernemers belangeloos beschikbaar zijn gesteld. Met de opbrengst worden gemaakte kosten gedekt. Wat overblijft wordt toegevoegd aan het doel waarvoor Appeltern deze dag speelt, de inrichting van de nieuwe speelplek voor de jeugd.

En vergeet niet om op 17 augustus nog een keer te stemmen op Appeltern! Het kan die dag nog tot 16.00 uur.

Tot ziens op 17 augustus in de kern van Appeltern!

de presentatie is in handen van angelique kruger

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal