Filmvoorstellingen in De Schuur

Op 13 maart wordt in Dorpshuis de Schuur weer film gedraaid. Deze keer niet één maar twéé filmvoorstellingen. ’s Middags voor de jeugd (6+) en ’s avonds voor een breed publiek (niet leeftijd gebonden!).

De jeugdfilm ‘CATS &DOGS’ (Nederlands gesproken) is mede op voorkeur van de schooljeugd gekozen. De voorstelling begint om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 open. En…natuurlijk is er ranja en popcorn tijdens de pauze. De film duurt 85 minuten.

Voor de volwassenen wordt ‘s avonds de film ‘As it is in Heaven’ vertoond. Deze film gaat over een wereldberoemde dirigent die terug gaat naar zijn geboortedorp om daar te herstellen van een hartaanval. De dirigent laat de dorpsgenoten kennismaken met hun mogelijkheden om muziek en samenzang te ontwikkelen. Een mooie, hartverwarmende film over een bijzondere samenwerking in een dorp. .. Deze film was genomineerd voor een Oscar.

De entree zowel voor de middagfilm als de avondvoorstelling bedraagt € 5,00. Dit is inclusief één drankje en knabbeltje in de pauze(volwassenen), versnapering en ranja (jeugd). ’s Middags is de zaal open vanaf 14.30 uur. De voorstelling begint om 15.00 uur. ’s Avonds inloop vanaf 19.00 uur, start film 19.30 uur. Er is een pauze in beide films.

Een woord van dank aan de ‘Gymclub’ die bereid was eenmalig ruimte te maken voor de jeugd, zodat de film in de grote zaal vertoond kan worden. Chapeau!

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Themagroep Jeugd en Themagroep Appeltern voor elkaar

cats dogs

 as it is in heaven

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal