Koningsdag 2019

Zaterdag 27 april, Koningsdag 2019 koning Willem Alexander is weer jarig!! Reden om Koningsdag te vieren met alle kinderen, hun ouders en overige belangstellenden. Het Oranjecomité heeft weer een een aantal leuke activiteiten op stapel staan.

Om 10.00 uur starten we weer met “DE VERSIERDE OPTOCHT" vanaf het schoolplein van de Gravin van Rechterenschool naar “Ontmoetingscentrum de Schuur”. Versier allemaal je fiets of vervoersmiddel zo mooi mogelijk, want ook dit jaar zijn er prijsjes te winnen.

Er mag geen ballonnenwedstrijd meer gehouden worden, door verandering van de regelgeving voor het milieu. Dit jaar willen we daarom een ander soort wedstrijd houden. We vragen jullie om een mooie felicitatiekaart te maken voor koning Willem Alexander. Deze kaart mag getekend, gekleurd, geknipt, geplakt of versierd zijn, maar moet wel voor Koning Willem Alexander zijn! Je kunstwerk mag je tijdens Koningsdag meebrengen naar De Schuur.

Bij De Schuur is een parcours "Bewegen is gezond" voor jong en oud in verschillende categorieën. Papa’s, mama’s en overige belangstellende kunnen natuurlijk ook mee doen.

Van 12.00 tot 13.30 uur is er weer een Kindervrijmarkt. Speelgoed waar je niet meer mee speelt, maar nog wel goed is, kun je dan verkopen op een kleedje op de markt. Je kunt jezelf nog opgeven tot donderdag 18 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het handigst is om samen met iemand je kleedje te bemannen, zodat je nog mee kunt doen met de overige activiteiten.

Uiteraard is er ook iets te eten en drinken voor de kinderen. Ouders en overige belangstellenden kunnen voor een klein bedrag mee eten.

Bij slecht weer vinden de activiteiten binnen plaats.

Tot ziens op zaterdag 27 april!

Het Oranjecomité : Rianne, Rosa, Dianne en Chantal

P.S.: Deelname aan Koningsdag is op eigen risico. Het Oranje comité kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele opgelopen schade.

dsc07957

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal