De Schuur

De Schuur

 

Ons gezellige dorpshuis biedt onderdak aan de verenigingen van het dorp en is tevens een plek voor bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

28 augustus: St Juttemisfeest
Na een lange gedwongen sluiting hopen we na de zomervakantie weer op te starten. Als de coronamaatregelen het toelaten, dan wordt het een feestelijke seizoensopening. Op 28 augustus staat namelijk het St. Juttemisfeest gepland, m.m.v. DJ Geert, Alted te Loat, Dartclub Appeltern en toneelvereniging Kom Maar Op. U bent van harte welkom!

9 oktober: Jubileumfeest De Schuur
Op 9 oktober bestaat dorpshuis De Schuur precies 50 jaar! Ter ere van dit jubileum wordt er die dag een dorpsfeest gehouden voor alle inwoners en oud-inwoners van Appeltern. Op zaterdag 9 oktober is er een receptie voor genodigden en aansluitend is er vanaf 21.00 uur feest voor iedereen die De Schuur een warm hart toedraagt. Voor meer info over 50 jaar De Schuur klik op Geschiedenis van dorpshuis De Schuur.

Help mee ons dorpshuis voor de toekomst te behouden!
Voor een gezonde toekomst zijn we op zoek naar uitbreiding van het bestuur. We zoeken mensen die mee willen denken over mogelijkheden om als dorpshuis te groeien en nieuwe producten/diensten aan te bieden. Heb je ervaring? Schroom dan niet en meld je aan voor een bestuursfunctie!
Wil je geen bestuursfunctie maar denk je op een andere manier ons van dienst te kunnen zijn, bijv. als adviseur of voor een bepaalde periode, dat kan ook! Ook HBO-stagiaires die een stage zoeken, kunnen reageren. Het moge duidelijk zijn: alle hulp is welkom. Bel gewoon eens op als je interesse hebt…

Namens het bestuur,
Jopy van Oort 06- 55 85 40 74

dorpshuis de schuur appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal