De Schuur

De Schuur

 

Ons gezellige dorpshuis biedt onderdak aan de verenigingen van het dorp en is tevens een plek voor bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

De Schuur was in de zomerperiode dicht, wat overigens gebruikelijk is. Vanaf 1 september is het dorpshuis weer open, inmiddels corona-proof. We kunnen vergaderingen en bijeenkomsten houden en enkele verenigingen hebben aangegeven weer te willen opstarten met hun activiteiten. We houden rekening met de richtlijnen van overheid en RIVM én hebben te maken met gemeentelijke regels/noodverordeningen. Mocht jouw vereniging willen starten neem dan contact op met Maria via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de zomer is er ook een advertentie geplaatst voor een beheerder. Er zijn verschillende gesprekken gevoerd met kandidaten echter dit heeft (nog) niet geleid tot een aanstelling. We kunnen in corona-tijd te weinig uren aanbieden. Het bestuur heeft besloten de beheerderstaken te blijven overnemen tot 1 januari. In december bekijken we het nog eens opnieuw, wellicht dat we begin 2021 wel een beheerder kunnen aannemen. Financieel maken we dus pas op de plaats, nu er bijna geen inkomsten binnenkomen maar we wel de vaste lasten moeten betalen. 

Er is een extra ledenvergadering geweest begin juli. Hieruit is een clubje van 5 dames ontstaan die de schouders willen zetten onder nieuwe activiteiten die de Schuur zelf wil gaan organiseren om zo nieuwe inkomsten te genereren en nieuwe doelgroepen aan te boren. De eerste activiteit zou een kinderdisco zijn maar helaas kregen we geen toestemming van de gemeente, er mag niet gedanst, gezongen en geschreeuwd worden…. Maar wat in het vat zit verzuurt niet dus die disco gaat er vast komen.

Het bestuur is naarstig op zoek naar u, naar jou! Verschillende bestuursleden willen, vanwege hun leeftijd, een stapje terug doen. En omdat we met De Schuur veranderingen willen en moeten doorvoeren hebben we dringend hulp nodig. Zie onze advertentie. Bel gewoon eens op als je interesse hebt.

Namens het bestuur, Jopy van Oort 06 55 85 40 74.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal