Dorpsauto Appeltern

Het project met de dorpsauto van Dorpsplatform Mooi Appeltern is gestopt en heeft geleid tot de plaatsing van een deelauto in Appeltern. Autobedrijf Van Oijen uit Beneden-Leeuwen heeft hiervoor een nieuwe Totota Yaris Hybrid beschikbaar gesteld. Deze deelauto staat geparkeerd bij de RK begraafplaats aan de Van der Capellenstraat. Het project heet O2Share.

Inwoners kunnen zich aanmelden via de website www.o2share.nl. Hier vind je ook alle informatie over hoe het werkt. De deelauto is eenvoudig met een app op je mobiele telefoon te reserveren, te openen en te sluiten. Je betaalt alleen voor de deelauto als je hem gebruikt.

dorpsauto appeltern 2022

Aanhanger te huur

Fleurig Appeltern beschikt tegenwoordig over een eigen aanhanger. In de lente en zomer wordt deze aanhanger in eerste instantie gebruikt voor het bewateren van de planten in de diverse bloembakken in ons dorp. Daarnaast kan de aanhanger, inclusief aanhangernet, door de dorpsbewoners worden gehuurd. 

De huurkosten bedragen € 12,50 voor een halve dag (ochtend, middag of avond) en € 17,50 voor een hele dag. De aanhanger is geschikt voor vervoer tot maximaal 1500 kg. Schade aan de aanhanger wordt op de huurder verhaald. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de aanhanger onder de eigen autoverzekering valt als hij achter uw auto hangt. De aanhanger wordt schoon verhuurd en dient na gebruik ook schoon te worden ingeleverd. Een aanhangerrijbewijs is verplicht! Reserveren van de aanhanger kan via Wim van Leeuwen (06-81284381) of Stefan van Ooijen (06-44995252).

aanhanger dma

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal