Dorpsauto Appeltern

Dorpsplatform Mooi-Appeltern heeft i.s.m. Gemeente West Maas en Waal en Autobedrijf van Oijen een nieuwe dorpsauto geplaatst, een Totota Yaris Hybrid. Het project heet O2Share. Deze deelauto staat bij de RK begraafplaats aan de Van der Capellenstraat. Op dit moment zijn wij aan het testen met de deelauto. De auto is straks eenvoudig via een app te reserveren, te openen en te sluiten.

Inwoners van Appeltern kunnen zich nu al aanmelden via de website www.o2share.nl. Ook kun je vrijblijvend informatie krijgen over de werking van de deelauto. Na de aanmelding vinden er een rijbewijscontrole en een demonstratie plaats op locatie bij Autobedrijf van Oijen.

Na aanmelding kun je de auto reserveren met de app op je telefoon. Een reservering is snel gemaakt door de gewenste datum en het tijdstip te kiezen. Net voor de aanvang van de reservering kun je de auto eenvoudig openen met dezelfde app en na afloop ook weer sluiten. Tanken gaat via de tankpas. De factuur ontvang je na de rit. Je hoeft dus nergens meer een sleutel op te halen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dorothé (06-50961996) of Wim (06-81284381) of rechtsreeks met O2share: 0487-591374 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

dorpsauto appeltern 2022

Aanhanger te huur

Fleurig Appeltern beschikt tegenwoordig over een eigen aanhanger. In de lente en zomer wordt deze aanhanger in eerste instantie gebruikt voor het bewateren van de planten in de diverse bloembakken in ons dorp. Daarnaast kan de aanhanger, inclusief aanhangernet, door de dorpsbewoners worden gehuurd. 

De huurkosten bedragen € 12,50 voor een halve dag (ochtend, middag of avond) en € 17,50 voor een hele dag. De aanhanger is geschikt voor vervoer tot maximaal 1500 kg. Schade aan de aanhanger wordt op de huurder verhaald. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de aanhanger onder de eigen autoverzekering valt als hij achter uw auto hangt. De aanhanger wordt schoon verhuurd en dient na gebruik ook schoon te worden ingeleverd. Een aanhangerrijbewijs is verplicht! Reserveren van de aanhanger kan via Ad Toebast (06-53756668) of Wim van Leeuwen (06-81284381).

aanhanger dma

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal