Themagroep Struinroute

struinroute

Themagroep Struinroute is ontstaan uit het traject 'Levend Landschap'. De doelstelling, het creëren van een struinroute, die mooie plekken in en om Appeltern met elkaar verbindt, is inmiddels verwezenlijkt. Op 4 november 2018 werd de Wandel- en struinroute Mooi Appeltern feestelijk geopend. 

De Wandel- en struinroute Mooi Appeltern bestaat uit twee rondwandelingen, die met elkaar verbonden kunnen worden tot een totale lengte van 10,3 km. Het betreft een blauwe struinroute, die deels langs de Maas en door de Moringerwaarden loopt en en een gele wandelroute, die voornamelijk over de openbare weg loopt, maar ook door de Heerlijkheid Appeltern en aan de teen van de dijk. De route kent twee startpunten die beiden voorzien zijn van een informatiebord en parkeergelegenheid, te weten bij dorpshuis De Schuur en op de Maasdijk bij de ingang van de Heerlijkheid. Berichten over de wandel- en struinroute kun je vinden op de eigen facebookpagina.

flyer wandel  en struinroute mooi appeltern

Groepsleden van Wandel- en struinroute Mooi Appeltern zijn: Ineke Hijmans, Jan Zeldenthuis, Anke Zeldenthuis en Theo Heijnsdijk. Wil je meer informatie of wil je deze groep komen versterken? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met één van de leden.

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal