't Stèkske

t stekske in kader nagemaakt4963

Beste dorpsgenoten,

Met de versoepeling van de maatregelen omtrent het coronavirus opent ook ’t Stèkske geleidelijk aan weer haar deuren.

Vanaf 6 juli wordt er elke maandag van 09.30 uur tot 10.30 uur weer gewandeld met Annemien en Anke tijdens het Wandelcafé Appeltern. Ook zijn er plannen om dit op vrijdagavond te gaan doen, maar dan blijft ’t Stèkske uiteraard gesloten.

Het driebandencafé met Willy van Ooijen is weer vanaf 13.30 uur elke vrijdagmiddag tot aan de schoolvakantie geopend. De laatste keer wordt dan 10 juli. Na de vakantie pakt Willy vanaf 28 augustus de draad weer op.

De huiskamerochtend met Jan Zeldenthuis, op elke woensdagmiddag in de even weken van 09.30 uur tot 12.00 uur, gaat op 18 augustus weer van start. Alle overige activiteiten starten in september.

Bij alle activiteiten geldt uiteraard dat deelnemers zich dienen te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Houd anderhalve meter afstand. Er mogen maximaal 30 personen tegelijk in ’t Stèkske. Was je handen bij binnenkomst. Hiervoor zijn extra doekjes en desinfecteermiddelen aanwezig. Blijf thuis als jij of je huisgenoten klachten hebben, of onlangs gehad hebben, die verband kunnen houden met het coronavirus. Ga direct naar huis wanneer er tijdens een activiteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor jezelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Themagroep Voorzieningen

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal